Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Na snemanju Housa droge in alkohol

Carl Jones si bo snemanje popularne serije zapomnil za vedno. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Bivši asistent rekviziterja je razkril, da so nad njim med snemanjem serije Zdravnikova vest izvajali nasilje, prisotna pa so bila tudi mamila in alkohol.

Carl Jones, bivši asistent glavnega rekviziterja v priljubljeni seriji Zdravnikova vest, od korporacije Universal Media Studios zahteva milijon dolarjev (767 tisoč evrov), saj naj bi ga med snemanjem poniževali ter telesno in duševno  zlorabljali. Kot glavna krivca navaja nadzornika serije Tylerja Pattona in Mika Caseyja. Pravi, da so ga odpustili, ker se je neprimernemu vedenju uprl.

Jones med drugim navaja, da sta se Patton in Casey nad njim izživljala, ker se jima ni želel pridružiti med popivanjem, jemanjem kokaina, seksanjem v prikolicah in pohodi v striptiz klube. Nadzornika serije naj bi zaposlene obkladala z žaljivkami, Patton pa naj bi na snemanje večkrat prinesel pravo pištolo in naokoli metal nože.

Sojenje se še ni začelo, iz Universal Media Studios pa tožbe niso komentirali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.