Magazin > Film & Glasba & TV
43 ogledov

Na šov zaradi reklame in ne ljubezni

Ljubezen na deželi Planet TV
Jure Štekar, za katerega se bo v šovu Ljubezen na deželi borilo dvanajst deklet, nam je priznal, da se je na šov prvotno prijavil zaradi promocije.

Devetindvajsetletni Jure Štekar je gospodar vinogradniško-turistične hiše Štekar. Hišo je prevzel pri svojih 26 letih in jo tudi danes uspešno vodi. V prostem času igra nogomet in je tudi v vinski reprezentanci, so nam sporočili iz Planet TV. Ker smo Jureta hoteli spoznati tudi sami, samo ga poklicali in ugotovili, da ni kaj zgovoren mladenič.

Zakaj ste se prijavili na šov?
Zaradi reklame in marketinga.

Ni bila v načrtu ljubezen?
Nikoli ne veš.

Kakšna so dekleta, bi si takšne tekmovalke izbrali tudi sami?
Nekatere je, nekatere ne, jih moram še spoznati.

Vemo, da se bodo morale one truditi, da vas osvojijo, a kaj boste v tej smeri storili vi?
V prvi vrsti se bodo morale izkazati one, potem bomo videli, katera si zasluži zmago. Mogoče jih bom povabil na kakšen izlet ali potovanje.

Priznal nam je, da je bil v preteklosti že večkrat razočaran v ljubezni, ter da pri dekletu išče predvsem to, da mu stoji ob strani in da razume njegov poklic. Pri tem pa je še opozoril, da dekle, ki jo bo izbral, čaka "odrekanje in garanje", a je vseeno povedal, da si želi, da bi tudi ona imela svojo kariero, pri kateri jo bo on prav tako podpiral.

Resničnostni šov Ljubezen na deželi bo na Planet TV prišel konec septembra.

Komentarjev 2
  • Zvonka Facija 14:02 02.november 2013.

    Ko se je začela oddaja, sem bila mnenja, da se je fant prijavil zaradi promocije in za to mu dam čisto desetko. Ima prav. Očitno je, da je zelo odgovoren, marljiv in resen, drugače mu starši ne bi zaupali česa ...prikaži več tako velikega. Da je tudi to ena od možnosti za prepoznavnost, mu samo potrjujem. Čeprav me resničnostni šovi ne zanimajo, moram reči, da tole z veseljem gledam, ker je prikazana čudovita briška pokrajina, pa tudi naloge, ki jih Jure daje dekletom, so zanimive in iz njih tudi nekaj izvemo o tem delu Slovenije, o kulinariki in še čem....Morda med dekleti ne bo našel sebi primerne, je bil namen dosežen.....Prej še nisem slišala za to kmetijo ali njihova vina, sedaj pa sem se še na spletu pozanimala o njih in o njihovem delu, morda se celo oglasimo na njihovem raju....in s tem je doseženo to, za kar se je prijavil. PREPOZNAVNOST njegove kmetije in vinogradništva. BRAVO, JURE!!!!!!!!

  • wingspan15 07:51 06.september 2013.

    Iskrenost, kot kaže, je njegova vrlina,