Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

Na SPY lomljenko gredo ...

Po Markyu in Patifu prihaja k nam nov Brazilec, ki se je v letu 2009 uveljavil k Žurnal24 main
V soboto, 23. oktobra, bo podzemlje K4 z lomljenimi ritmi razplesaval Brazilec SPY. Zurnal24.si bo na dogodek brezplačno popeljal deset srečnežev.

Brezplačno vstopnico za sobotni party dobijo Matic Odar, Jurij Kren, Ajda Lavtar, Neža Primožič, Ana Borštnar, Aleksandar Radovanovič, Rman Štukelj, Rok Kunčič, Zala Kurinčič in Tina Dolinšek. Karto prevzamete z osebnim dokumentom na blagajni pred vhodom v klub K4. Čestitamo!

N J in U bo na prvem RDYO NEW (NJU) partyju te sezone v klubu K4 zapisal
Brazilec, ki se je po Patifu in Markyju v letu 2009 zavihtel med oznake “najboljši" in “najzanimivejši” DJ in producent londonske drum'n'bass scene, DJ SPY. Samo v lanskem letu je sodeloval s top založbami, kot so Innerground, Metalheadz, Soul:r in drugimi, s čimer je dokazal, da je eden tistih, ki se ga je treba paziti. Studio si je delil z glasbenimi geniji, kot so DJ Marky, Marcus Intalex in Total Science, ki so, tako kot vsak, ki ga je slišal doslej, ostali brez besed ob njegovih svežih brejkih ter globokih in čistih bas linijah. Njegovo jahanje gramofonov od Avstralije do Brazilije le dokazuje, da je drum'n'bass svet končno pripravljen nanj. SPY se je namreč na drum'n'bass svet, očitno že rodil pripravljen.

V 4ki nam bo tako v živo predstavil set svežih d'n'b izdaj ter svoje najnovejše, večinoma še neizdane komade. Ob SPY-u bodo veliki floor tresli še JAMirko,
KoLTeK in Massimo, ki so se med počitnicami založili s celotnim spektrom novih d'n'b beatov.

Mali floor pa bo tokrat, po stotih letih, vnovič v znamenju RDYO Bashment
mešanja stilov. Za dansflor ob šanku bodo poskrbeli FU, K’Pow, Ubu in JAMirko, ki bodo v miksu zmešali Reggae, Funk, Dancehall, Hiphop in UK Funky. Naj se nova sezona novih plat prične!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.