Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Na Sziget festival gresta ...

Od 11. do 16. avgusta bo potekala ena izmed največjih glasbeno-kulturnih priredi Žurnal24 main
Od 11. do 16. avgusta bo potekala ena izmed največjih glasbeno-kulturnih prireditev v Evropi, festival Sziget. Zurnal24.si bo dvema srečnežema omogočil brezplačen ogled koncertne norije.

Brezplačno vstopnico prejmeta Klara Rovan in Aleksander Hočevar. Navodila o prevzemu nagrade bosta nagrajenca prejela po spletni pošti.

Zurnal24.si vam tokrat podarja dve petdnevni vstopnici. Nagrajenec mora pred prevzemom nagrade, ki je višja od zneska 60 evrov, poravnati znesek akontacije dohodnine. V tem primeru bosta morala srečna dobitnika plačati 56,65 evra.

Budimpeški Sziget je eden najbolj priljubljenih evropskih glasbenih festivalov, saj ga letno obišče skoraj 400.000 žurerjev. Prireditveni prostor na več kot sto hektarjev velikem donavskem otoku sredi mesta sestavlja ducat osrednjih in na desetine podpornih aren, kjer ne boste uživali le v izbrani glasbi zvezdnikov, ampak v vsej raznolikosti popularnih, urbanih, svetovnih, klasičnih, džez, blues in tudi najbolj alternativnih zvokov. Glasbo dopolnjuje cela avenija ustvarjalnih delavnic, najrazličnejše žurerske atrakcije, pestra izbira hrane, šotorišče in bogat program kulturnih in etnografskih vsebin, od gledališč do kmečkih iger, plesnih performansov in likovnih razstav.

Sziget je svet v malem, v katerega se s šotorom in spalno vrečo preseliš za cel teden ali pa ga vsak dan obiskuješ iz bližnjega hotela, medtem ko raziskuješ tudi druge skrite kotičke in pestro turistično-kulturno ponudbo madžarske prestolnice. Pa še to: Budimpešto letos kot eno desetih top svetovnih party destinacij priporoča tudi popotniška biblija Lonely Planet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.