Magazin > Film & Glasba & TV
58 ogledov

Na The Shapeshifters gredo ...

V soboto, 19. marca, bo temelje Ambasade Gavioli s house ritmi rahljal tandem Th Žurnal24 main
V soboto, 19. marca, bodo temelje Ambasade Gavioli rahljali The Shapeshifters, Harry Romero, Sandy Rivero in Danism. Tokratne plesne norije se bo brezplačno udeležilo sedem srečnežev.

Nagrajenci so Jure Vedenik, Matic Cvelbar, Blaž Plešec, Taja Metelko, Sara Slejko, Ajda Ritmanič in Brigita Škvarča. Čestitamo!

V najlepšem templju mediteranske klubske kulture bomo zaplesali z zlato selekcijo mojstrov housa, ki so zaznamovali zvok založb Nocturnal Groove, Subliminal, Defected, Ministry of Sound, Yoshitoshi, Size in še kakšne.

Srečanje gosti tandem Shapeshifters, ki je z žuri Nocturnal Groove prisoten na ključnih festivalih in v klubih širom sveta, tokrat pa se bo s svojo globalno zgodbo prvič v takem obsegu predstavil tudi pri nas. Domače barve bo branil Mike Vale, ki to pomlad klubsko podzemlje razgibava z izdajami na založbah 1605, Great Stuff in Starlight.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.