Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

Na Tide gredo ...

(Foto: Luka Kase) Žurnal24 main
Ob obletnici delovanja skupina Tide pripravlja posebno presenečenje. Izžrebali smo štiri srečne nagrajence!

Izžrebali smo štiri srečne nagrajence. Vstopnico za koncert prejmeta N. Cerar in U. Presetnik, majico skupine prejme S. Vapnar, zgoščenko pa dobi K. Šubert. Čestitamo!

Zvočno drugačen koncert
Ob svoji obletnici skupina Tide pripravlja zvočno drugačen koncert. Skupina se je po treh izdanih ploščah, sedmih videospotih in več kot sto odigranih koncertih doma in v tujini odločila za poseben koncert, ki bo v petek, 10. decembra, v ljubljanskem Orto klubu.

Predstavili bodo na novo predelane skladbe s prvih dveh albumov Seven Days in Nothing To Lose ter odigrali pesmi z aktualnega albuma Regeneration. Prvič pa bodo zaigrali v živo prvo pesem skupine v slovenskem jeziku Tvoja stvar, za katero je besedilo napisal Tone Kregar, pevec skupine MI2.

Nastopila pa bo tudi predskupina – Negative 2. Gre za mlade rokerice iz Ljubljane, ki so zelo resne in ambiciozne, skupina Tide pa podpira mlade talente.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.