Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Na Tommyja Larga gredo ...

V petek, 4. februarja, bo v Štirki disco, soul in funk ritme stregel Tommy Largo, ob strani pa mu bosta stala DJ Jazzy in Fatboy.

Nagrajenci so Andrej Rubinič, Jan Virant, Meta Jakopič, Barbara Smajila, Jure Miklošič. Čestitamo!

Tommy Largo prihaja iz Arnhema na Nizozemskem in velja za enega vodilnih evropskih jackerjev, ki je še vedno ohranil svojo ljubezen do disco, soul, funk in jazz zvokov ... Njegovo ime se pojavlja na izdajah založb Guesthouse, Guesswho, Lost My Dog, Control Recordings, Spatula City, Tango, Kolour Recordings; njegove remikse in skladbe pa na svoje lestvice uvrščajo velika imena, kot so DJ Diz, DJ Sneak, Derrick Carter, Mark Farina, Johnny Fiasco ...

Pred kratkim je končal svoj prvi studijski album At A Different Tempo, kjer se je posvetil down-tempu v Tommy Largo stilu. Dve albumski skladbi pa bosta tudi vključeni v kompilacijo Marka Farine, Mushroom Jazz vol. 7.    

Druga dva gosta prihajata iz Srbije: DJ Jazzy in Fatboy, čistokrvna jackerja in člana prepoznavne srbske založbe Disko Zoo, ki jo je ustanovil slavni Gramophonedzie. Oba sta aktivna člana omenjene založbe in oba sta vrtela ob boku velikih imen svetovne jackin' scene. Fatboy je tudi eden prvih jackin' DJ-jev na srbski sceni ter voditelj underground oddaje Clubnight na radiu Oneway, Jazzy pa ima končano glasbeno akademijo in je tudi manedžer DiskoZoo Records.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.