Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Na Usodnega gredo ...

Usodni
1/8
Žurnal24 main
Znanstveno-fantastično romanco Usodni, v kateri se ljubezensko zapleteta Matt Damon in Emily Blunt, si bo lahko brezplačno ogledalo pet srečnežev.

Podelili smo pet vstopnic za ogled filma Usodni. Srečo pri žrebu so imeli Jernej K., Yllnora S., Mitja A., Teja R. in Tajda R. Čestitke!

Karizmatični politik David (Matt Damon) po naključju spozna lepo plesalko Elise (Emily Blunt), a njuna ljubezen se zdi obsojena na propad. Davida začne zasledovati nenavadna skupina, ki uravnava potek usode ljudi.

Ker zveza med Davidom in Elise v njihovih načrtih ni predvidena, želijo Davida zlepa ali zgrda prepričati, naj se ji odpove. David se kljub temu odloči izzvati usodo, kar povzroči nenadzorovano verigo vratolomnih pregonov in usodnih obračunov.

Petim srečnežem, ki bodo pravilno odgovorili na nagradno vprašanje v zavihku Kviz, podarjamo eno vstopnico za ogled predstave. Žrebanje bo v četrtek, 11. marca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.