Magazin > Film & Glasba & TV
12 ogledov

Na vidiku nove spajsice?

Spice Girls Flynet Žurnal24 main
Britanska pevka Geri Halliwell ustanavlja novo glasbeno skupino, ki bo posnemala nekdanjo skupino Spice Girls. Skupina je že pritegnila pozornost več producentov.

Geri Halliwell si namreč želi slave, ki jo je s svojimi kolegicami – Victorio Beckham, Melanie Brown, Emmo Bunton in Melanie Chisholm – dosegla v devetdesetih letih prejšnjega stoletja. Izbrala naj bi že pet članic, ki si želijo postati pop princeske in zasloveti na podoben način kot skupina Spice Girls.

"Zanjo je to zelo razburljivo. Zelo vestno je izbirala članice, želi si združiti energijo in vztrajnost, kot so jo imele spajsice. Vse skupaj pa je zadržala zase, ker ni hotela česarkoli uročiti. Povedala je drugim članicam, ki pa so jo podprle," je povedal neki vir.

Dekleta je Geri že predstavila nekaterim glasbenim veljakom, ki so pokazali veliko zanimanja. Verjame, da je čas ravno pravšnji za novo žensko skupino, ki bo prevzela svet, nikoli pa ne popusti pri tistem, kar si zamisli, je še znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.