Magazin > Film & Glasba & TV
47 ogledov

Na Winterbrejk gredo ...

V petek, 4. marca, bodo množico v podzemlju Štirke razgibavali člani ekip Brejks Žurnal24 main
V petek, 4. marca, bodo množico v podzemlju Štirke razgibavali člani ekip Brejkschnitta, Vibe department ter edinstveni Seba. Dogodka se bo brezplačno udeležilo pet srečnežev.

Nagrajenci so Sebastjan Jašar, Aleš Žmavc, Iztok Zalokar, Zdenka Sivec in Boštjan Šabec. Čestitamo!

Brejkschnitta predstavlja mrzlega dvojčka festivala lomljenih ritmov Summerbrejk, ki se že 10 let skriva po gorenjskih gozdovih. Zima v K4 prinaša Winterbrejk, da vam natrosi brejkov, podtalnih bas linij in melodij, ob katerih bi zajokale ledene kraljice. In kdo bi bil bolj idealen gost Winterbrejka kot človek z aktualnim hitom Snow in hišo na otoku Ingaro pred Stockholmom?
 
Švedski producent Seba je s svojo glasbeno izvirnostjo, ki že 15 let bije iz povprečja že slišanega, živi dokaz, da dobri ritmi in brejki ne prihajajo nujno iz Velike Britanije. Njegove žlahtne zlitine zatrganih Amen brejkov 60-ih in tekočih bas linij, obogatene z jazzy in atmosferičnimi stalnicami, so nekoč navdušile že velikega LTJ Bukema.
 
Glasbena širina in pretanjen občutek so mu že zgodaj odprli vrata najbolj znanih založb. Del njegovega navdiha so si zaželeli tako pri atmosferičnih Good Looking kot pri trših založnikih Metalheadz in eksperimentalnih Offshore. Njegova dolgoletna predanost glasbeni pestrosti, naj bo v vlogi lastnika založbe Secret Operations, producenta ali DJ-ja, nas vrača k izvirnemu navdihu drum&bass misije in hkrati poziva k razvoju in eksperimentu.
 
Na velikem flooru bodo ivje in polomljene ledene sveče pomagali trositi DJ-ji blejske naveze Brejkschnitta, LeON, Random in eiron. Na malem flooru pa se boste lahko v družbi kompletnega oddelka Vibe department, Mixxle, Cookie, Erma Guapo, nekontrolirano razmetavali na zvoke dubsteppa, funka in raztaljenih brejkov.
Let’s brejk this winter!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.