Magazin > Film & Glasba & TV
47 ogledov

Nabrita in navihana Picko in Packo

Picko in Packo SiTi Teater
Picko in Packo sta navihanca, polna neposredne, iskrive in nagajive energije, ki se neznansko zabavata ob zganjanju svojih norčij. Njuno zgodbo si ob 11. uri oglejte na odru SiTi Teatra.

Če imate domišljijo in polno glavo neumnosti, je lahko zabava zunaj v resničnem svetu veliko bolj nora kot pa za štirimi stenami z miško ali daljincem v roki.

To se mnogim mladim danes zdi že skoraj nemogoče, zato je zgodbica o Picku in Packu še kako aktualna in tudi poučna, saj nekateri ljudje danes, v svetu elektronike, svojim zabavam ne znajo več postaviti meja resničnega sveta.

Predstava, ki ruši starostne in domišljijske ovire, bo zaradi svojstvenega humorja in izvirnosti pri gledalcih vseh starosti izzvala veliko smeha, zabave in sprostitve. Otroci se bodo rade volje poistovetili z dvema junakoma, ki sta polna idej in ki jih tako z lahkoto in za zabavo uresničujeta. Odrasli pa boste ob igrivosti glavnih junakov zopet odkrivali košček tistega otroškega v sebi, pomenila pa vam bo tudi korak več pri spoznavanju neizmerne domišljije, razigranosti in nagajivosti otrok, na katere se prevečkrat po krivici razjezimo.

Za vstopnico boste odšteli pet evrov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.