Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Naelektrena pravljica v rdečem

David Guetta Arhiv organizatorja
V omari poiščite najbolj seksi rdečo opravo in se zvečer odpravite na težko pričakovani Red (X-mas) party, ki mu bo vladal David Guetta. Vrata na prizorišče se odprejo ob 20. uri.

Če je bilo lansko gostovanje Davida Guette prelomno v smislu novega prizorišča zabav, bo vnovičen prihod enega trenutno največjih svetovnih glasbenih zvezdnikov pravi scenski presežek. Poleg Guette prihajajo na Red (x-mas) party še hitoidni Afrojack s svojim MC-jem, pevec Steve Edwards ("glas Boba Sinclara"), vroči Jaz von D ter najbolj priljubljena didžeja med dolgonogimi angeli Victoria's Secrets, Sunery James & Ryan Marciano. Izjemen glasbeni program pa ne bo edini presežek tega večera. Organizatorja bosta namreč opravičila ime zabave, ki v svojem imenu napoveduje pohod rdeče: dvorana se bo, sodeč po prvih videnih scenografskih načrtih, dobesedno kopala v barvi, ki simbolizira strast, toplino in ljubezen.

Stožice, ki so pred kratkim doživele tudi temeljito rekonstrukcijo akustike, bodo letos za vse, ki ljubijo dober zvok in vroče vizuale, prava prednovoletna poslastica. Na dodatno razširjeni odrski konstrukciji bo kraljevala ogromna LED-stena, ki jo bosta do popolnosti izkoristila VJ Rasta on the Mouse in Guettov osebni mojster vizualizacij. Teater luči bodo dopolnjevali barvni laserji, Red (x-mas) party pa bodo zaznamovali tudi posebni učinki in popolna stilska preobrazba Arene, ki bo za eno noč preoblečena v rdeča oblačila. "Kreativno scenografsko in tehnično zasnovo bo nadgrajevala impresivna površina LED-stene, iz katere se bodo bohotile inovativne predbožične vizualije ter kompozicija diamantnega ringa pred odrom, kjer bodo imeli obiskovalci možnost iz neposredne bližine, v zavetju scenskih elementov, prisluhniti glasbenim atrakcijam," so povedali v organizacijski ekipi Black Pony in EEMM.

Elektronska pravljica v rdečem

Za mnoge bo Red (X-mas) party pravo novoletno darilo, zato ne preseneča, da se pogovori med obiskovalci zabave vrtijo predvsem okoli dress coda. "Rdeča barva je  optimistična, vitalna barva gibanja in strastnega življenja. Je najbolj človeško izrazna, ekstravertirana barva, ki je povezana s polnostjo življenja in dejanji strasti," sporoča organizacijska ekipa, ki verjame, da bo z udarnim izborom glasbenega programa in dizajnerske scenografije presegla dosedanje standarde elektronskih zabav v Sloveniji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.