Magazin > Film & Glasba & TV
52 ogledov

Naelektrene dimenzije v podzemlju

Sigha Arhiv organizatorja
Klub K4 bo nocoj ob podpori članov ekip Elements, DMNP in Ago Tela gostil eno zadnjih postaj britanskega all-star festivala Dimensions, ki bo v začetku septembra zasedel trdnjavo Punta Christo na Hrvaškem.

Dimensions je novi festival elektronske glasbe, zasnovan v sodelovanju s festivalom Outlook in hrvaško produkcijo Pozitivan ritam. Premierna izvedba se bo od 6. do 9. septembra odvijala na trdnjavi Punta Christo v Štinjanu blizu Pule in bo zasnovana v obliki manjšega festivala z intimnejšo atmosfero, vpeto v polnokrvne elektronske ritme.

Na odrih se bodo ob dnevnih sproščanjih na plaži in zabavah na ladjicah zvrstili izvajalci techna, housa, deep dubstepa, drum'n'bassa in sorodnih elektronskih žanrov. Potrjeni izvajalci so Carl Craig presents 69 Live, Little Dragon, Moodyman, Gold Panda, Scuba, Surgeon in drugi.

Oder bo rezerviran tudi za dolgoletnega ljubljanskega techno znanca DJ Schrauffa, enega osrednjih članov Programskega sveta Kluba K4, kjer se lahko nocoj zazibate na Dimensions & Slurp! launch partyju, ki bo gostil Sigho. Londončan je eden prvih producentov, ki je začel s spajanjem techna in dubstepa ter si tako pridobil pozornost Pangaee in Ramadanmana.

Na velikem plesišču mu bodo družbo delali Octex, Ulix in Schrauff, na malem pa bodo DMNP mladci tenstali garage in 4x4 anomalije kot predpriprave na prenovljen festival Sirup Nation, ki letos sliši na ime Slurp!.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.