Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Nagrade je odnesla Miranda

Miranda Lambert
1/11
Žurnal24 main
V nedeljo je v Las Vegasu potekala 46. podelitev nagrad Country Music Awards, na kateri je slavila pevka Miranda Lambert.

 

Pevka Miranda Lambert je s štirimi nagradami velika zmagovalka 46-podelitve nagrad Country Music Awards, ki je bila v nedeljo zvečer v Las Vegasu. Miranda je dobila nagrade za najboljšo žensko vokalistko, najboljši singel, pesem in videospot leta. Skupina Lady Antebellum, ki je letos slavila na podelitvi grammyjev, je prejela dve nagradi, in sicer za najboljšo skupino leta in album leta.

Nagrado za zabavljačko leta je letos prejela 21-letna Taylor Swift, ki ni mogla skriti svojega navdušenja. „Dejstvo je, da so mi nagrado podelili oboževalci in zato je to še toliko bolj čudovito,“ je povedala mlada pevka.

Prireditev sta letos vodila Reba McEntire in Blake Shelton, ki sta se pošalila na račun Swiftove. „Nikar je ne jezite, sicer bo o vas napisala pesem,“ je pripomnila 56-letna pevka. Na prireditvi se je kar trlo zvezdnikov, med katerimi so bili tudi Chace Crawford, Celine Dion, Robert Pattinson in Reese Witherspoon.

Zmagovalci:

Najboljši zabavljač: Taylor Swift
Najboljša ženska vokalistka: Miranda Lambert
Najboljši moški vokalist: Brad Paisley
Najboljši izvajalec leta: Zac Brown Band
Najboljša skupina: Lady Antebellum
Najboljši duet: Sugarland
Najboljši singel
: The House That Built Me (Miranda Lambert)
Najboljši album: Revolution (Miranda Lambert)
Najboljša pesem: The House That Built Me (Miranda Lambert)
Najboljši videospot: The House That Built Me (Miranda Lambert)
Najboljša nova skupina: The Band Perry

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.