Magazin > Film & Glasba & TV
67 ogledov

Nagrade za film Hobit dobijo ...

Hobit Kolosej
V slovenske kinematografe je prišel težko pričakovan prvi del trilogije Hobit: Nepričakovano potovanje. Z nagradnim kvizom ste si lahko priklikali bogate nagrade.

Režiser fantazijske sage Gospodar prstanov nas znova popelje v Srednji svet, v čas pred vojnami za prstan Mogote. Mladi hobit Bilbo uživa življenje v mirnem in zakotnem Šajerskem, ko nekega dne na njegova vrata potrka čarovnik Gandalf. S seboj pripelje druščino trinajstih škratov pod vodstvom neustrašnega Thorina, njihov načrt pa je pohod proti Samotni gori, kjer se želijo spopasti z zlobnim zmajem Smaugom. Bilba premaga radovednost in v nasprotju s hobitsko zapečkarsko tradicijo se odpravi na nepozabno dogodivščino s škrati.

Med tistimi, ki ste pravilno odgovorili na vprašanji nagradnega kviza, smo izžrebali sedem srečnežev, ki bodo prejeli privlačne nagradne Hobit. Majico za otroka dobita Franc P. in Nuša K., majice za odrasle prejmejo Suzana Š., Rok V., Mateja L. in Klemen M., roman Hobit v slovenščini pa bo lahko prebirala Nina H. Čestitamo!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.