Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Nagrado posvetila Monteithu

nagrade Teen Choice Reuters
Včeraj so v ZDA podelili nagrade teen choice, za najbolj čustven trenutek pa je poskrbela igralka Lea Michele.

"Obljubim, da bomo z vašo ljubeznijo to prebrodili skupaj. Zame in za svet je bil zelo poseben, srečni smo lahko, da smo bili priča njegovemu izjemnemu talentu, očarljivemu nasmehu in prelepemu srcu. Vseh, ki smo ga poznali, osebno ali le po njegovi vlogi, se je dotaknil in postal del naših src. Tam bo ostal za vedno," je včeraj na nagradah Teen Choice v solzah povedala igralka Lea Michele in nagrado za najboljšo igralko v TV komediji posvetila pokojnemu fantu in soigralcu Coryju Monteithu, ki je zaradi smrtonosne kombinacije alkohola in heroina umrl 13. julija.

Nagrade, ki jih najstniki vsako leto podelijo svojim najljubšim zvezdnikom, so potekale v Los Angelesu, veliki zmagovalec večera pa je bil film Somrak saga: Jutranja zarja – 2. del. Med nagrajenci so bili še film Čarlijev svet, seriji Glee in Ljubke lažnivke, skupina One Direction in ostali. Celoten seznam zmagovalcev si lahko ogledate tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.