Magazin > Film & Glasba & TV
62 ogledov

Naj vas očara (ne)običajno

Projekt (ne)običajno Arhiv organizatorja
Anja Moškon in Anja Čekada pripravljata povsem (ne)običajno fotografsko razstavo, v kateri poudarjata pomen rekla "carpe diem". Razstavo bodo v sklopu prireditve Brežice, moje mesto 2011 odprli nocoj ob 20. uri.

Z željo po ozaveščanju javnosti o drugačnosti sta avtorici projekta Anja Moškon in Anja Čekada v sodelovanju z Anžetom Pratnemerjem pripravili razstavo z imenom (Ne)običajno, ki prikazuje njegovo življenje od dne, ko je v prometni nesreči izgubil nogo. S fotografijami in slogani želita pokazati, da je življenje polno presenečenj, in tako poudariti pomembno, čeprav klišejsko geslo "carpe diem".

Z namenom po sprejemanju drugačnosti sta se odločili, da jo prikažeta takšno, kot je – včasih kruta, ampak del naših življenj. Stopili sta iz tradicionalnih okvirjev in Anžetovo "drugačnost" neposredno izpostavili, da bi tudi vas spodbudili, da jo sprejmete.

Vstopnine ni!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.