Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Naj vas zadane jeklena moč

Jeklena moč Kolosej
Na filmska platna slovenskih kinematografov je prišla akcijska znanstveno-fantastična drama Jeklena moč (Real Steel). Preverite, kje si jo lahko ogledate.

Propadli boksar Charlie Kenton (Hugh Jackman) se bori za preživetje v svetu, ki ga ne dohaja več; v ringu ni več pravih borcev, ki spoštujejo pravila športne igre, temveč mu vladajo jekleni robotski orjaki, ki pod taktirko pohlepnih lastnikov in nasilja željne publike bijejo boje do ''bridkega konca''.

Charlie drsi iz dolga v dolg, nakopal si je nemalo sovražnikov, za nameček pa mora skrbeti za enajstletnega sina Maxa (Dakota Goyo), ki ga je po rojstvu zapustil in ga zdaj vidi prvič. Roboti, ki jih je s hčerjo pokojnega krušnega očeta in prijateljico Bailey (Evangeline Lilly) uspel sestaviti in jih poslati v ring, eden za drugim končajo kot pomilovanja vredne razbitine, dokler s sinom na odpadu ne najde od sveta (in boga) pozabljenega Atoma.

Bodo trije odpadniki skupaj zmogli najti svoj prostor pod soncem, oče in sin pa dovolj srčne moči, da bosta navezala trajno medsebojno vez?

Film si lahko ogledate v Planetu Tuš v Kopru, Novem mestu, Mariboru, Kranju in Celju ter v Koloseju v Ljubljani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.