Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Naj zapiha proti severnemu vetru

Proti severnemu vetru Prešernovo gledališče Kranj
Virtualna razmerja so vse bolj pogosta in tudi Emmi in Leo se znajdeta v ljubezenskem vrtincu neskončnih sporočil. Ob 19.30 si s svojo boljšo polovico v Prešernovem gledališču Kranj oglejte romantično dramo z naslovom Proti severnemu vetru.
Emmi (Vesna Pernarčič) in Leo (Rok Vihar k.g.), oba sredi tridesetih, si ne pišeta le v nočeh, ko piha severni veter in Emmi ne more spati, temveč sta vsak dan znova ujetnika sladkega čakanja na naslednje sporočilo.
Stavek za stavkom se v virtualni anonimnosti zaljubita. Kako resnična so njuna čustva? Kaj bi se zgodilo, če bi stopila iz virtualnega prostora in se srečala v resničnosti?

Predstava je nastala na osnovi istoimenske nemške uspešnice o spletnem ljubezenskem razmerju. To se začne naključno, s tipkarsko napako. Zaradi nje elektronska pošta pristane na napačnem naslovu. Šaljiv odgovor iz vljudnosti spodbudi izmenjavo zabavnih elektronskih sporočil, ki neustavljivo preraščajo najprej v besedni flirt, nato pa v napeto, presenetljivo, prisrčno dopisovanje, prežeto z igro domišljije, iskanjem bližine, pristno romantiko, inteligentnim humorjem in drzno odkritostjo.

Za vstopnico boste odšteli od deset do 20 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.