Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

"Najbolj mi je pri srcu Jasmina iz Aladina"

Žurnal24 main
Vsak dan vadi po 8 ur za Disneyjeve predstave, ki bodo še danes in jutri v Stožicah.

Koliko predstav imate na leto?
Uh, le redko jih štejem. Imeli smo tudi že po 320 ponovitev v enem letu. Ko se ustavimo v mestu, imamo po navadi v enem tednu od sedem do dvanajst predstav. Včasih pa se v manjših mestih ustavimo tudi le za eno predstavo.

Kako ste izbrali slovensko voditeljico Urško Majdič?
Organizator slovenskih predstav Black Pony je organiziral avdicije, posnel vse kandidate, nato pa smo prek posnetkov izbrali Urško, ki se je najbolj izkazala s svojo interpretacijo besedila. Predstave vedno izvedemo z lokalnim voditeljem, razen če je v mestu veliko tujcev ali turistov; potem včasih pripravimo tudi eno predstavo v angleščini. Tako je bilo denimo na Japonskem.

Kaj vam je najbolj všeč pri tem, da ste del ekipe Disneyjeve čarovnije?
Najlepši je občutek, ko se po predstavi preoblečemo in zapustimo prizorišče ter pred dvorano vidimo otroke, ki so še vedno polni navdušenja in se tudi sami igrajo čarovnike. Ko veš, da je predstava pustila trajen spomin. Takšni trenutki imajo v sebi čarobnost in vsi se počutimo tako – pa če gre za nastopajoče ali tehnično ekipo, ki prav tako pripomore k vrhunski predstavi. Vsi skupaj ustvarjamo šov, in to je res čarobno.

Katera od Disneyjevih princes vam je najbolj pri srcu?
Jasmina iz Aladina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.