Magazin > Film & Glasba & TV
145 ogledov

Najbolj prostaški na zmenkih je bil Boštjan

Zmenek na slepo Boštjan Aleksandra
1/3
Planet TV
V drugi oddaji Zmenek na slepo je Boštjan razočaral vsa dekleta. Razlogi za to so zelo nazorni.

Druga oddaja Zmenek na slepo je predstavila tri nove pare, med kandidati je bil tudi Boštjan. Na skupnem zmenku, ko je bilo v temi vseh šest tekmovalcev, se dekletom Boštjan še ni zdel vulgaren, kasneje na zasebnih pa je vse tri močno razočaral.

Rigal, zatajil otroka in otipaval

Gino je zmotilo to, da jo je takoj vprašal, ali ji "čustveni seks pomeni več kot telesni". Kljub vprašanju je privolila v drugi zmenek, kjer ga je naravnost vprašala, zakaj ni takoj priznal, da ima otroka. Ni ji bilo všeč, da je na več vprašanj o tej temi ovinkaril, za nameček pa je na prvem zmenku še rignil. "Katastrofa," je komentirala Gina.

Riganje, pričakovano, ni bilo všeč niti Aleksandri, ki je povedala, da ni rignil samo enkrat, temveč je rigal ves čas. Tudi njej je šele po več vprašanjih priznal, da ima hčerko, vendar se je tej temi izogibal, rekoč, da "te zgodbe ni želel takoj razkriti".

Pogorel pa je še na enem področju, saj je kandidatke že na prvem zmenku otipaval. Aleksandro je otipaval po nogah, ji rekel, da je čvrsta, dotaknil pa se je tudi njenega modrčka. A je sam takoj priznal, da je bilo to nehote, in se za dejanje opravičil.

Tema ne skrije bistva

Druga dva tekmovalca, Sebastijan in Aleš, deklet nista tako zelo razočarala kot Boštjan. Prvi se je ujel z Gino, s katero se je srečal na balkonu in sta napovedala, da se bosta še spoznavala, drugi pa svoje izbranke Tine na balkonu ni dočakal. Je pa Tina to dogodivščino zaključila z lepo mislijo: "Ljubezen je lahko slepa, obleka zagotovo ne naredi človeka, dejstvo pa je, da tema ne skrije bistva."

Komentarjev 2
  • toros 20:07 21.januar 2014.

    A ma to dejansko tudi kdo gleda ?

  • Mrcina 14:02 21.januar 2014.

    Kaj se v to oddajo niso prijavili primernejši moški? No..Sebastijan je bil urejen itn, bi znal biti zanimiv za ženske karakterno in vizualno, za take , ki so jim nežni moški všeč... ta drugi tak tak.... ta...ta tretji Boštjan... to ...prikaži več pa je "tema" od moškega. Zakaj so taki sploh prišli v oddajo. Pa človek se naj vsaj zna obnašati. Videz ni pomemben ? Pikolca...neke manire pa ja morajo imeti ! Ta človek si je naredil sramoto pred vsemi, ki so oddajo gledali. To zame ni moški... to je..raje ne rečem kaj...