Magazin > Film & Glasba & TV
24378 ogledov

Najbolj vroč domači pevec obračunal s pestmi

Žan Serčič Facebook
Tokrat je prestopil mejo.

Po uspešnici Zadnja noč, ki ima na YouTubu že več kot 700 tisoč ogledov, pevec Žan Serčič predstavlja novo latino romanco Naj me vzame. "Nadaljujem zgodbo, ki sem jo začrtal z Zadnjo nočjo, ostajam v z latinskim temperamentom prežetem popu, a Naj me vzame je vseeno bolj vesela pesem," je povedal Žan in dodal: "Navdih zanjo se skriva v neizživeti ljubezni, ki ima še zadnjo priložnost, da ji uspe."

To je bilo tudi izhodišče za scenarij videa, ki pesem predstavi v vsej njeni veličini. Pod režijo se ponovno podpisuje Rok Maver, potem ko nas je pri 'Zadnji noči' lovil na čare zapeljive plesalke, pa v zgodbi, umeščeni v in ob idilični dvorec Štatenberg, stavi na strastni ljubezenski trikotnik, humor in kup znanih obrazov.

Žan, ki je tokrat dober in hkrati slab fant, saj še vedno verjame v ljubezen in se je zanjo pripravljen boriti do konca, bo uničil poroko. Bori se za nevesto Lauro Škvorc in prepreči načrte ženinu Franku Bajcu.

Tudi med svati so znani obrazi, med njimi boste videli Chorchypa, Kreša, vodjo skupine Bečo & Company, vse člane Žanovega spremljevalnega benda Šakali (Anže Langus Petrovič - Dagi, Goran Moskovsky in Marko Hrvatin), vplivnico Janjo Balant in druge.

Pred Žanom je dolgo koncertno poletje

Žana, ki je že nekaj časa v izjemnem kreativnem zagonu, čakata dolgo koncertno poletje in jesen, ki ju bo 24. novembra sklenil v ljubljanski Cvetličarni. "Odkar živim in delam v Ljubljani, mogoče še bolj čutim, da je Cvetličarna pomemben korak naprej v karieri vsakega glasbenika, ki ga zanima nastopanje na velikih odrih. Čutim, da je čas, da se spoprimem s tem izzivom, ki ga želim osvojiti z glasbeniki, pevci in prijatelji, ki so tako ali drugače povezani z mojim ustvarjanjem."

Komentarjev 2
  • kapibara1 11:11 09.junij 2022.

    Že sredi prvega stavka nehal čitat, ker tako osladno, da mi je začelo plombe vun vlečt... huje kot Negro bomboni

  • Avatar pantani
    pantani 09:34 09.junij 2022.

    Osladno za popizdit!!!