Magazin > Film & Glasba & TV
46 ogledov

Najbolj zlobna je Jennifer Aniston

MTV filmske nagrade 2012
1/13
Jennifer Aniston
Glasbena televizija MTV je sinoči v amfiteatru Gibson v Los Angelesu podelila prestižne filmske nagrade – zlate pokovke. Prireditev je vodil britanski komik Russell Brand.

Po številu nagrad je na sinočnji že legendarni podelitvi MTV filmskih nagrad slavila znanstvenofantastična drama Igre lakote: Arena smrti, ki je prejela štiri zlate kokice, med drugim za glavno igralko in igralca. Josh Hutcherson, ki je ob prejemu nagrade za najboljšega igralca priznal, da si je zlate pokovke želel že od svojega četrtega leta, je v svoji kategoriji premagal igralske kolege, kot so Daniel Radcliffe, Ryan Gosling, Channing Tatum in Joseph Gordon-Levitt. Film je bil nagrajen tudi za najboljši pretep – nagrado sta Jennifer Lawrence, Joshu Hutchersonu in Alexandru Ludwigu podelila Charlize Theron in Michael Fassbender. Za najboljšo preobrazbo na filmskem platnu je bila nagrajena Elizabeth Banks za svoj lik Effie Trinket v Igrah lakote.

Čeprav je bila komedija Dekliščina z osmimi nominacijami prav tako ena izmed favoritk večera, pa je navsezadnje odšla domov le z dvema zlatima pokovkama, in sicer za najboljšo komedijantko, ki je romala v roke Melisse McCarthy, ter najbolj čustven nastop.

Najbolj prestižna nagrada za film leta pa je letos romala v roke fantazijski drami Somrak saga: Jutranja zarja - 1. del, ki je požela tudi nagrado za najboljši poljub med Robertom Pattinsonom in Kristen Stewart.

Zlobnica leta je postala Jennifer Aniston za svojo vlogo v komediji Kako se znebiti šefa?. "Rada bi se zahvalila televizijski seriji Prijatelji, v kateri sem sprostila svojo prikupno plat, in Sethu Gordonu (režiserju filma Kako se znebiti šefa?), da sem lahko pokazala svojo zlobno stran," je povedala ob prejemu nagrade. Z nagrado generacije so za njegove karierne dosežke nagradili Johnnyja Deppa, ki je večer popestril tudi z nastopom z rock bendom The Black Keys.

Podelitev je vodil britanski komik Russell Brand, ki je med vodenjem spregovoril tudi o svoji nekdanji ženi, pop zvezdnici Katy Perry, s katero sta se spoznala na MTV glasbenih nagradah leta 2009. Tako se je britanski komik pošalil, da mora biti zdaj pozoren na svojo morebitno naslednjo ženo.

Vsi zmagovalci

Najboljši filmSomrak saga: Jutranja zarja - 1. del
Najboljša igralka: Jennifer Lawrence (Igre lakote: Arena smrti)
Najboljši igralec: Josh Hutcherson (Igre lakote: Arena smrti)
Najboljši novinec: Shailene Woodley (Potomci)
Najboljši komedijant: Melissa McCarthy (Dekliščina)
Najboljša igralska zasedbaHarry Potter in Svetinje smrti - 2. del: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Tom Felton
Najboljša preobrazba na platnu: Elizabeth Banks (Igre lakote: Arena smrti)
Najboljši pretep: Jennifer Lawrence & Josh Hutcherson vs. Alexander Ludwig (Igre lakote: Arena smrti)
Najboljši poljub: Robert Pattinson & Kristen Stewart (Somrak saga: Jutranja zarja - 1. del)
Najbolj čustven nastopDekliščina (Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McClendon-Covey in Ellie Kemper)
Najboljši negativec: Jennifer Aniston (Kako se znebiti šefa?)
Najboljša glasbaParty Rock Anthem - LMFAO (21 Jump Street: Mladenič v modrem)
Najboljši junak: Harry Potter (Harry Potter in Svetinje smrti - 2. del)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.