Magazin > Film & Glasba & TV
37 ogledov

Najboljša Abba po Abbi

Skupina Abba The Show je že nastopila v londonskem Royal Albert Hallu in v Holly Žurnal24 main
Abba The Show, najpristnejša in svetovno najbolj znana tribute zasedba po legendarni Abbi.

Abbamanija se je začela leta 1974, ko je švedska zasedba zmagala na Evroviziji, nadaljuje pa se še danes. S prepevanjem uspešnic, ki jih poznamo vsi, in s šovom, ki ga premore le malokdo, se bo jutri v dvorani Tivoli predstavila skupina Abba The Show.

Skoraj originalni
Prvotna skupina Abba je nastala le dve leti pred zmagovalnim Waterloojem, za njim pa nanizala še vrsto uspešnic, od Dancing Queen do Super Trouper, Money, Money, Money in Chiquite.

Če želite videti največji spektakel Abbe po Abbi, priporočam, da si vstopnice pravočasno priskrbite. Ne bo vam žal.
Bojan Rojko, odnosi z javnostmi

Skoraj 20 let po Abbi pa je začela delovati skupina Abba The Show, ki nadaljuje njen svetovni sloves. Štirim članom zasedbe Waterloo, ki Abbine priredbe prepeva že od leta 1996, 30 članom simfoničnega orkestra pod vodstvom svetovno znanega Matthewa Freemana in trem spremljevalnim članom, ki so sodelovali s pravo Abbo, se bosta na odru pridružila tudi dva otroška pevska zbora iz Slovenije (OŠ Vita Kraigherja in Britanska šola), ki bosta pomagala odpeti refrena skladb I Have a Dream in Thank You For the Music.

“Dejansko gre za šov Abbe, ki ga pri nas še nismo videli v tako bogati zasedbi ter tako dovršeni zvočni, koreografski in scenski uprizoritvi,” jutrišnji nastop komentira predstavnik za odnose z javnostmi iz Agencije Antonov Bojan Rojko, veliko pa povedo tudi pisma oboževalcev na spletni strani skupine, ki po ogledu njihovih nastopov lahko znova vzklikajo: Thank You For the Music!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.