Magazin > Film & Glasba & TV
50 ogledov

Najdaljša noč za grozo

Vsi fantje so zatreskani v Mandy Lane ali napad na deško-moški seksizem in mačiz Žurnal24 main
Noč grozljivk. 
Filmski maraton, v katerem boste tekli za svoje življenje.

“Toplo priporočam Iver. Ta je bomba. Gre za zelo enostaven, elementaren šoker, ki izkoristi vsak trenutek, ki ga ima na voljo,” o svojem favoritu na Noči grozljivk pravi Marcel Štefančič jr., ki je tudi letos pripravil izbor za zdaj že tradicionalni filmski maraton grozljivk, ki bo v Kinodvoru na noč čarovnic strašil tretje leto zapored.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Priporočam elementaren šoker Iver, ki izkoristi vsak trenutek, ki ga ima na voljo.
Marcel Štefančič jr. o filmu Iver

Zombiji & co.
In česa se bomo torej v noči na ponedeljek še bali?

“Imamo tudi dve zombijadi – Snemaj! Snemaj! in Mutante. Zombiji so najboljša metafora sveta, v katerem živimo, in sodobnega človeka, agresivnega konzumenta brez svoje volje, zato je zdaj tudi toliko grozljivk z zombiji,” Štefančič opisuje dve zombijadi, nekaj filmov pa je našel tudi za druge horor okuse: “Za torture porn si je treba ogledati Dekle iz soseske, Eden Log je ZF-grozljivka z bladerunnersko atmosfero, saj se junak, ki ne ve ne, kdo je, ne, kje je, zbudi v futuristični jami, v kateri ga obkrožajo mrak in mutanti, Vsi fantje so zatreskani v Mandy Lane, v katerem so fantje obsedeni z najlepšo punco na gimnaziji, a se to konec tedna ob jezeru obrne proti njim na vse mogoče in nemogoče načine, pa je napad na deško-moški seksizem in mačizem.”

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.