Magazin > Film & Glasba & TV
54 ogledov

Najkontroverznejši je Sid Vicious

Basist skupine Sex Pistols je "boljši" kot Ozzy Osbourne. Žurnal24 main
Nekdanji basist punk skupine Sex Pistols Sid Vicious je po mnenju dva tisoč anketirancev najkontroverznejši glasbenik vseh časov.

Sid, ki se je leta 1979 le nekaj mesecev po tem, ko so ga obtožili umora njegovega dekleta Nancy Spungen predoziral s heroinom, je prejel 25 odstotkov vseh glasov in tako prehitel frontmana zasedbe Black Sabbath Ozzyja Osbourna, ki se je v glasbeno zgodovino vpisal tudi s tem, da je med koncertom odgriznil glavo netopirju.

Amy, prva med ženskami
Na tretje mesto lestvice se je uvrstil 65-letni kitarist Keith Richards iz Rolling Stonesov, na četrto kot najvišje uvrščena ženska Amy Winehouse. Britanska pevka je z drogiranjem in izpadi prehitela čudaškega in za spolno nadlegovanje otrok obtoženega Michaela Jacksona, morbidnega Marilyna Mansona, nekdanjega fanta manekenke Kate Moss Peta Dohertyja, pop princesko Britney Spears, vdovo Kurta Cobaina Courtney Love in večno razvpito Madonno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.