Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Najprej nič, zdaj pa vsi

Fatboy Slim bo namesto v Sloveniji nastopil le streljaj od naše južne meje – v U Žurnal24 main
Trendi koncerti. V Ljubljani Florence + the Machine in Gossip, v Umagu Fatboy Slim.

V Ljubljano prihajata dva trenutno najbolj trendi benda, in to v svetovnem merilu – Florence + the Machine bodo v Kinu Šiška nastopili 26. maja, Gossip pa v Križankah 25. junija. Poleg tega bo po zaslugi slovenske agencije le streljaj čez mejo, v Umagu, 28. maja nastopil Fatboy Slim.

Slovenci dejavni v Umagu
Fatboy Slima so si različni organizatorji sicer zadnja leta prizadevali pripeljati v Slovenijo, a se nikoli ni izšlo. Nato pa se je slovenska agencija Supra Music povezala s hrvaško Umagination, ki si prizadeva iz Umaga narediti novo koncertno oziroma party destinacijo, saj s svojo dostopno lokacijo lahko

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

privablja tako Hrvate kot Slovence. Dostop do te superzvezde je izjemno omejen in na Hrvaškem ni agencije, ki bi bila sposobna pripeljati oziroma bookirati takšnega artista, kot je Fatboy Slim, zato so se hrvaški organizatorji Umaginationa povezali s slovensko agencijo – Supra Music ima na našem ozemlju do njega edina booking dostop.

Beth, debelušna lezbijka
Florence + the Machine oziroma pevka skupine Florence Welch velja za najobetavnejše britansko odkritje zadnjega leta. Med drugim je dobitnica nagrade brit, ki jo podeljujejo glasbeni kritiki.

Pevka skupine Gossip Beth Ditto pa je poleg tega, da je odlična vokalistka, frontmanka in tekstopiska, ljubljenka tabloidov – predvsem zaradi svoje čezmerne teže in lezbijstva.

Tudi stari mački dobrodošli
Z nekajletnimi zamudami pa bodo v Ljubljani nastopili tudi stari mački – Billy Idol 24. junija v Hali Tivoli, Deep Purple 7. junija in Bob Dylan 13. junija. Že nekaj časa pa se ugiba, kdo bo nastopil na odprtju novega stadiona in dvorane v Stožicah. Mestna občina Ljubljana imena še noče izdati – neuradno pa, kot smo že poročali, naj bi bili v igri tudi Leonard Cohen, U2 in Eric Clapton.

Koncertne novosti

  • Florence + the Machine. Kino Šiška, 26. maja. Vstopnice: 39 evrov.
  • Gossip. Križanke, 25. junija. Vstopnice: 39 evrov.
  • Fatboy Slim. Umag, 28. maja. Vstopnice: 18,6 evra.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.