Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Najprovokativnejši videospot doslej

(Foto: Alen Zulic)
1/7
Žurnal24 main
Puppetz trenutno pripravljajo nov videospot za singel Dance, Dance, za katerega pravijo, da bo najprovokativnejši doslej. Njihovo napoved lahko preverite v videu, ki prikazuje utrinke s snemanja.

Pesem Dance, Dance, ki je deležna velike radijske pozornosti, bo v kratkem dobila tudi vizualno podobo. Puppetz so v ta namen k sodelovanju povabili talentirane plesalke Jay Dance Studia, ki delujejo pod vodstvom večkratnega evropskega in svetovnega prvaka v hip hopu, Jerneja Šerjaka, ki je plesal tudi za divo Mariah Carey.

 

Ne bodo nas pustili hladne

Člani skupine ob prihodu novega videospota pravijo, da so naredili korak v novo smer, kar se bo videlo tudi na končnem izdelku.

 

"Želeli smo narediti drugačen koncept, sliko smo želeli še bolj približati glasbi. Slika pove več kot tisoč besed, zato bomo zanimive detajle pustili za ob izidu spota, lahko pa obljubimo da bo to zagotovo naš najzanimivejši, najizzivalnejši in najprovokativnejši videospot doslej," so povedali Puppetz.

 

V zavihku video vam na ogled ponujamo 'making of' s snemanja novega videospota, ki prikazuje, kaj se je dogajalo pred in za kamerami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.