Magazin > Film & Glasba & TV
62 ogledov

Najslavnejši bratje so se razšli

bratje Jonas Reuters
Jonas Brothers, za katerimi nori marsikatera ameriška najstnica, so oznanili, da so se razšli.

Le tri tedne po tem, ko so odpovedali turnejo, so Kevin, Nick in Joe Jonas sporočili, da je z njihovo skupino konec, poroča ameriška spletna stran People.com. "Za zdaj je konec," je dejal Kevin, Nick pa je dodal, da je z bratoma zaprl poglavje o skupini. "To je bila soglasna odločitev," je poudaril Joe.

Tako kratko in jedrnato so bratje končali osemletno zgodbo o skupini, ki je obnorela na milijone ameriških najstnic. O koncu so začeli resno razmišljati v začetku oktobra, ko je Nick bratoma priznal, da ima pomisleke o prihodnosti skupine. "Počutil sem se ujetega, in to sem moral deliti z bratoma," je povedal.

Jonas Brothers so zasloveli leta 2005, ko so se začeli redno pojavljati na priljubljenem programu Disney Channel. Njihova slava je sčasoma strmo rasla, Kevin pa je pred enim letom celo dobil lasten resničnostni šov Married to Jonas, ki spremlja njegovo zakonsko življenje z ženo Danielle.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.