Magazin > Film & Glasba & TV
46 ogledov

Največja diskoteka pod zvezdami

ritem mladosti Žurnal24 main
Šestega septembra bo ljubljanski BTC City gostil zdaj že tradicionalni Ritem mladosti, največjo brezplačno zabavo za mlade ob začetku šolskega leta.

Letošnja izdaja Ritma mladosti prinaša več novosti: selitev na sobotni termin bo omogočila širitev ponudbe na zabavo za vso družino, koncept večernega žura se iz koncerta spreminja v največjo diskoteko na prostem z DJ Antoinom in drugimi gosti, ob tem pa se izdatno širi tudi ponudba Parka mladosti. Ta letos prinaša tudi Gurmansko alejo s kuhinjami sveta, umetniški bazar za ljubitelje izvirnih majhnih umetnin, sejem rabljenih učbenikov, športna tekmovanja, ustvarjalne in zabavne izzive ter še cel kup zanimivih vsebin.

Zvečer bo divje

Prvo ime večera bo DJ Antoine, razvpiti švicarski superzvezdnik, član prestižne lestvice Top 100 DJs, multimilijonar in sodelavec glasbenih velikanov, kot sta Pitbull in P. Diddy. Je avtor 13 albumov, desetin kompilacij in hitov, kot so Welcome to St. Tropez, Sky is the Limit, Ma Cherie, I'm on You, Bella Vita in Light it up.

Iz Londona bo priletela ženska skupina High on Heels alias britanski seksapil na visokih petah, ki združuje DJ nastop Kelly Marie z živimi glasbenimi in pevskimi izvedbami svetovnih uspešnic sodelavk največjih glasbenih zvezd, kot je Adele.

Videli bomo tudi Alyo, 6 Pack Čukurja in Vanillaz ...

Vstop v Park mladosti je prost, za brezplačen vstop v večerni Collegium Discotheque pa lahko vstopnico naročite na www.collegium.si ali www.radioantena.si. Brezplačno digitalno vstopnico je treba natisniti ali pokazati na telefonu ob vhodu na prizorišče. Za vse, ki vstopnice ne bodo naročili, je vstopnina 2 evra. Vstopnico bo mogoče kupiti tudi na vhodu na prireditev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.