Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Namesto Brookes bros. vskočil Sabre

Tokratni set Otočana je bil začinjen z globokimi in spevnimi bass linijami, ki s Žurnal24 main
Na sobotnem, še zadnjem veseljačenju na Lick.weed grooves dogodku, je rit Brookes Brothers tandema rešil Sabre, ki je pri nas sicer že gostoval.

Napovedanih zvezd zaradi bolezni žal ni bilo, se pa zato londonski Sejšelec lahko ponaša s tem, da je pri nas nastopal že drugič letos.

Kdor je še zadnjič letos želel absorbirati dozo liquidnega drum'n'bassa, ki bi ga na zadnjem letošnjem Lick.weed grooves dogodku morala zmešati prodoren angleški dvojec Brookes Brothers, je ostal nepotešen. Dvojec namreč producira opojne zvoke omenjenega žanra, ki so kot nalašč za sobotno telovadbo v K4 in sproščujoče razvajanje ušes, zato bi bil to lahko zagotovo žur leta. Bi bil, a je bil v soboto dopoldne, zaradi bolezni, odpovedan. Žal. Kljub temu so bogovi, ki so v Štirki zadolženi za to, uredili in v pičlih nekaj urah našli nadomestilo, uletel je Sabre.

Globoke linije namesto mehkih lomljenk

Pri nas je Otočan gostoval že marca letos, skupaj z Zero Tolerancem, vendar je bil tokratni set manj razgiban, vendar začinjen z globokimi in spevnimi bass linijami, ki so rezale cirkulacijo seta. Z likvidnim rajanjem nas je malce razočaral, ker ga je iz rokava stresel dokaj pozno, glede na dolžino njegovega nastopa in očaral privržence mehkih ritmov, lahko pa se pohvali s svojo vsestranskostjo, saj je marca med brazilskimi poskočnicami vrtel predvsem slednje.

Sabre je nato preostanek večera prepustil Smoothu in Danaji, ki sta se združila v back to back, čeprav jima to ni najbolj uspelo, zakaj težave je povzročalo ozvočenje, vseeno pa je Danaja plesišče zavrtel z vedno dobrodošlimi hitiči, Smooth pa je ostal zvest svoji produkciji.

Žal nam sobotne aerobike in žgečkanja bobničev ni uspelo realizirati ob Brookes bratih, uživali pa smo le. Na poslednjem dogodku letos s Sabretom, na prvem drugo leto pa le morda z njima. Daniel Brookes se je organizatorjem opravičil in dejal, da drži pesti, da bo lahko čimprej prišel rolat v K4. Mi ga držimo za besedo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.