Magazin > Film & Glasba & TV
54 ogledov

Namesto Miley se je slekel Redfoo

MTV EMA nagrade Redfoo
1/8
Reuters
Nocoj so v Amsterdamu podelili MTV glasbene nagrade EMA, ali drugače, evropske glasbene nagrade. Večer je poleg zmagovalcev zaznamoval odštekani voditelj Redfoo, ki se je že takoj na začetku slekel.

Voditeljske niti je tokrat prevzel odbiti glasbenik Stefan Kendal, znan kot Redfoo iz nekdanje skupine LMFAO, ki se je že na začetku prireditve slekel, kasneje pa se je v svetleče in kričeče kostume preoblekel vsaj petkrat. Uspelo mu je preusmeriti pozornost z Miley Cyrus, ki je tudi tokrat nastopila pomankljivo oblečena, a se je malce lepše obnašala in predvsem manj "twerkala".

Težko pričakovan je bil tudi nastop Robina Thicka, ki je že pred podelitvijo povedal, da "niti slučajno" ne bo nastopil z Miley, ter da naj ne pričakujemo tega, kar smo videli avgusta na podelitvi videonagrad (VMA). Vendar pa spet ni šlo brez ženske družbe na odru; poleg prelestnih plesalk je z njim zapela, oziroma zarapala avstralska raperka Iggy Azalea. Sledili so še nastopi The Killers, Katy Perry, Snoop Dogga in Eminema, ki si je nocoj med drugim prislužil tudi nagrado globalne ikone, s čimer so ga okronali za najvplivnejšega glasbenika.

Sicer pa je največje razočaranje večera to, da je Justin Timberlake ostal praznik rok, čeprav je veljal za največjega favorita, skupaj z dvojcem Macklemoreom in Ryanom Lewisom - vsi so bili nominirani v petih kategorijah. A tudi Macklemore & Ryan Lewis nista domov odnesla več kot enega.

Seznam zmagovalcev:

Naj pesem: Locked Out of Heaven (Bruno Mars)
Naj video: Wrecking Ball (Miley Cyrus)
Naj izvajalka: Katy Perry
Naj izvajalec: Justin Bieber
Naj pop izvajalec: One Direction
Naj alternativni izvajalec: Thirty Seconds to Mars
Naj hip hop izvajalec: Eminem
Naj rock izvajalec: Green Day
Naj novi izvajalec: Macklemore & Ryan Lewis
Naj elektronski izvajalec: Avicii
Naj nastop v živo: Beyoncé
Naj nastop na svetovnem odru: Linkin Park
Naj videz: Harry Styles
Globalna ikona: Eminem

Več kategorij in zmagovalcev si preberite tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.