Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Namesto Natalie plesala dvojnica?

Natalie se na obtožbe še ni odzvala. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Neka balerina trdi, da je v filmu Črni labod plesala namesto oskarjevke Natalie Portman.

V zadnji reviji Dance so se pojavila namigovanja, da Natalie Portman, ki je za vlogo baletke v filmu Črni labod dobila oskarja, v filmu ni plesala sama. Oglasila se je namreč plesalka Sarah Lane, ki trdi, da je plesala namesto nje, prosili pa so jo, naj o tem molči.

"Poskušali so ustvariti vtis, da je Natalie postala balerina v zadnjem letu in pol,"
je povedala dvojnica v intervjuju. Pri studio Fox Searchlight so ji po njenih trditvah v času različnih prireditev, kjer so podeljevali nagrade, celo prepovedati dajati intervjuje, da se ne bi razvedelo, da je bila plesalka prav ona. "Tako sem vedela, da meni niso želeli delati reklame," je še dodala.

Obenem je še potožila, da profesionalni plesalci res garajo, ljudje pa zdaj dejansko mislijo, da je eno leto dovolj, da postaneš vrhunski plesalec.

Lanovo pa najbolj bode v oči, da je omenjena le kot plesalka in ne njena dvojnica. Koreograf Benjamin Millepied se brani, da so dejansko posneli le nekaj njenih korakov in obratov, da pa je 85 odstotkov filma res plesala Natalie.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.