Magazin > Film & Glasba & TV
42917 ogledov

Napaka za napako: Tako vrhunsko je voditelj Urban Laurenčič speljal oddajo

urban laurenčič Twitter
Novinar, voditelj in komentator na RTVS Urban Laurenčič je še enkrat dokazal, da je mojster svoje obrti.

Govoril je o nogometu, v eter pa so spustili prispevek o rokometu ... Urban Laurenčič se je le nasmehnil in rekel: "Poglejmo, ali bomo uspeli od začetka zavrteti rokometni prispevek, kajti konec meseca se bo zadnjič pred zaključnimi pripravami na domače evropsko prvenstvo zbrala ženska rokometna reprezentanca." Prispevka jim ni uspelo še enkrat zavrteti. Nato je napovedal drugo tematiko ... V režiji se je spet zalomilo. V videu poglejte, kako elegantno se je voditelj rešil iz neprijetnega položaja. 

 
Komentarjev 9
 • ilija 15:03 16.september 2022.

  Hahaha to je pa tako ko sds prevzame javni servis oni itak pojma nimajo o športu njim dajte kakšno debato za komunizem a kumuniste ni več 30 let oni še le sedaj iz gozdov prihajajo.

 • Herkules 13:08 16.september 2022.

  Zajedaljska RTV golazen je vsa kadrovana klientelistično in predvsem nepotistično. Kompetentnost kadra sploh ni bil pogoj za delo, temveč samo sorodstvo (Bergant et alia) in koliko starih rtvecejvcev lahko mladenka ali mladenič zadovolji! Kupleraj z 2500+ izprijenkami in LGBT deviantneži! ...prikaži več Zato še vedno potujejo na vsako pasjo procesijo - hoteli, ni nadzora, halooooo! Mi pa tole pijančevanje in kur.arijo krvavo plačujemo! Nagnat na borzo, takoj!

 • Avatar Anion6anion
  Anion6anion 08:52 16.september 2022.

  Zgrazajte se nad režiserjem ne pad nad voditeljem... Zgleda da SDS ovce dosegajo svoje saj ljudje zapuščajo RTV SLO in delajo samo še amaterji. Zato se dogaja to.