Magazin > Film & Glasba & TV
5441 ogledov

Naš pevec ne obžaluje, kar je naredil za svojo simpatijo

bql
1/8
Anej in Rok Piletič sta izdala novo pesem.

Brata Piletič (BQL) sta poskrbela, da se bomo to pomlad in poletje pozibavali v ritmu njune nove pesmi Na frišno, v kateri govorita o najlepši temi na svetu – ljubezni.

In kdaj sta bila nazadnje "na frišno“ zaljubljena postavna brata ter kaj je bila najbolj nora stvar, ki sta jo naredila v imenu ljubezni?
"Na frišno sem bil nazadnje zaljubljen na maturantskem izletu, ki sem se ga veselil celo srednjo šolo. No, na koncu je moj maturantski izlet potekal bolj 'v dvoje' kot pa na zabavah. Tega sicer nikakor ne obžalujem. Kaj vse ne naredimo za ljubezen ...“ nam je zaupal Anej, Rok pa je z nami delil prisrčno zgodbico iz vrtca ... "Nazadnje sem bil na frišno zatrapan v vrtcu, kjer sem svoji simpatiji, POZOR, posodil igračo in copate. Ker sem zaradi tega hodil v nogavicah, so me ošteli, a je nisem izdal. To pa je bila najbolj bizarna stvar, ki sem jo naredil za simpatijo, sploh pri teh letih, ko smo se bali vzgojiteljic bolj kot kogar koli drugega. Zdaj nimava več stikov. Kdo bi si mislil ...“

Spot je nekaj posebnega, saj je v njem nastopilo kar nekaj znanih obrazov. Uživajte v ogledu!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.