Magazin > Film & Glasba & TV
5737 ogledov

Naš pevec pred enim letom v strahu za očeta, tako mu gre danes

luka sešek Osebni arhiv
Luka Sešek je v cvetočem obdobju.

Luka Sešek, ki mu je preboj na našo glasbeno sceno uspel s šovom Slovenija ima talent, pravi, da so za njim in njegovo skupino Proper cvetoči meseci. "Tega sploh ne znam opisati z besedami. 14. maja smo imeli v Festivalni dvorani razprodan koncert. Morali smo odpreti balkone, saj je bilo vse zapolnjeno do zadnjega kotička. Tega si niti v sanjah nismo upali predstavljati. 15. maja smo izdali  prvi album z naslovom Naprej, na katerem je šest novih skladb. Tudi album je zacvetel. Ta teden pa smo izdali še videospot, poleg tega pa se pripravljamo tudi na mini turnejo po Sloveniji. Imeli smo pestre mesece, polne nastopov na porokah. Ob tem sinhroniziram še risanke. Dogaja se in srečen in hvaležen sem, da je tako,“ je vedno nasmejani Luka povedal za naš medij.

Lani je avgusta je Lukova družina preživljala težke trenutke, saj je moral Lukov oče, umetnik, radijski voditelj in igralec Jure Sešek, v bolnišnico. Mislili so, da ima težave s srcem, a na srečo ni bilo tako hudo. Ta dogodek je Jureta streznil, saj je začel bolje skrbeti za svoje zdravje. "Oče je v redu, takrat pa ga je res malo stisnilo. Zavedel, se je, da je treba kdaj pa kdaj reči ne, česar sicer še danes ne zna. Potem ga malo okregam, ker vem, kako je v našem poslu. Se je pa umiril, radi se imamo, zdrav je,“ pravi Luka, ki pa bi moral kdaj pa kdaj tudi sam poslušati svoje nasvete. Mladenič bo na dopust namreč odšel šele septembra ... "Vedno pravim, da toliko, kot delaš, tudi počivaj. Vem, da to ni vedno mogoče, a poskušam si vzeti čas za počitek in prijatelje. Imam tako lepo službo, ki ji v bistvu sploh ne morem reči služba. Takšne lepe stvari se mi dogajajo v življenju, da mi delo daje le še dodatno energijo. Ne potrebujem počitka, ampak le malo soli na koži,“ pravi Luka, ki ima ogromno prijateljev tudi med glasbeniki. Z Niko Zorjan in BQL so imeli celo skupen koncert. "Fovšije“ med glasbeniki očitno ni mogoče zaznati … “Jaz konkurentov ne vidim, vidim le prijatelje. Več, kot ji je, bolje je,“ nam je še zaupal simpatični glasbenik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.