Magazin > Film & Glasba & TV
9904 ogledov

Naš pevec se je tej srbski lepotici le težko uprl

mark zebra August Teraž
Mark Zebra predstavlja svojo novo in zelo osebno skladbo 'Če bila bi moja'. Nežno, melanholično melodijo je Mark ustvaril že pred tremi leti, a do danes za njen izid ni in ni bilo primernega trenutka. Po letih zorenja je skladba 'Če bila bi moja' končno zunaj.

Mark Zebra je tudi pri skladbi 'Če bila bi moja' sodeloval s svojo sedaj že ustaljeno ekipo – Rokom Lunačkom, ki je spisal besedilo na Markovo glasbo, ter Krešimirjem Tomecom, ki je poskrbel za končno podobo skladbe. ''Melodijo skladbe sem dolgo nosil s sabo in čakal na tisti pravi trenutek, ko jo bom res začutil. Rok je spisal res lepo besedilo, ki je moji melodiji dalo še pomen, Krešimir pa je vse skupaj postavil v moderen pop kontekst,'' o skladbi pravi Mark Zebra. ''Vedel sem, da je skladba dobra, z melodijo, ki gre v uho. Ampak šele, ko sem jo zapel z besedilom, sem jo zares začutil in takoj vedel, da je to to,'' dodaja mladi pevec. Skladba 'Če bila bi moja' pripoveduje o razhodu, o koncu ljubezni, ki se ni izšla; a fant še vedno razmišlja o dekletu – kje je, kaj dela, in kaj bi bilo, če se ne bi razšla. Skladba se tako naslanja na dvome, ki skoraj vedno pridejo po koncu zveze. 

Mark Zebra je že posnel tudi videospot za skladbo 'Če bila bi moja'. Zgodba spota je žalostna, čeprav sama skladba ni nujno takšna. Skozi video zgodbo se Mark spominja lepih trenutkov, preživetih z ljubljeno osebo, ki jo je odigrala Dragana Savić, srbska modna blogerka. Njuna ljubezen se konča tragično, s prometno nesrečo. V čemer pa Mark vidi predvsem nauk, da nikoli ne veš, kdaj bo z ljubljeno osebo tvoj zadnji trenutek, zato ceni vsakega, ki ti je dan.

"Dragano sem spoznal preko znanega srbskega fotografa. Pregledal sem njene fotografije skupaj s svojo ekipo in ji preko instagrama pisal ter jo povabil k projektu. Ko sem ji predstavil video, je bila takoj za, saj ji je bila tako skladba kot tudi celotna podoba izdelka zelo všeč. V Srbiji imajo videospoti kar močne erotične scene, kar ji ni najbolj všeč, zato mnogo ponudb, ki jih prejme, zavrne. Mojo je sprejela, saj moj video vsebuje intimne prizore, ki so predstavljene profesionalno,“ je pevec povedal za Žurnal24 in dodal, da je bilo snemanje na začetku kar malce neprijetno. 


 "Na snemanju je bilo sprva čutiti malo sramežljivosti, zadržkov in neprijetnosti tako iz moje kot iz njene strani, ki pa so sčasoma zbledeli. Seveda sva se morala najprej spoznati, treba jo je bilo nasmejati in pa seveda tudi očarati (smeh). Poleg sproščenih kadrov v dvoje so naju čakali tudi intimni prizori, ki jih je, verjemite, pred kamero, ko te gleda še vsaj 5 oseb za njo, težko izpeljati. Občasno je to celo misija nemogoče. A vendar je uspelo, saj sva se na koncu oba sprostila in za teh nekaj minut pozabila na kamero in ljudi okrog naju. Tako je bilo tudi čutiti tudi energijo privlačnosti in napetosti … priznam, da je zelo privlačna punca, ki se ji težko upreš. Prespala je v hotelu v Mariboru (smeh), saj je snemanje trajalo do jutranjih ur.“

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice