Magazin > Film & Glasba & TV
2408 ogledov

Naš pevec: "Zakaj bi se sekiral za tisto, na kar nimam vpliva?“

gašper rifelj
Kljub težavnim razmeram je imel Gašper Rifelj letos veliko razlogov za veselje.

"Letos je res težko karkoli načrtovati," pravi brez petiranega godrnjanja Gašper Rifelj, ki bi se te dni moral veseliti izida videa za pesem 'Vse do neba', a je načrtovano snemanje, podobno kot pred tem že vse večje koncerte, odnesla korona. "Seveda mi je malo žal, ker smo imeli pripravljen scenarij, ki bi lepo nadgradil zgodbo pesmi, ki govori o tem, da je treba v ljubezni, kot tudi sicer, slediti svojemu srcu, se ne preveč ozirati na mnenje drugih in vztrajati na poti proti zadanemu cilju. A zakaj bi se sekiral za tisto, na kar nimam vpliva? Raje se osredotočam na lepe stvari. Vesel sem, da so radii in poslušalci pesem sprejeli, za podporo se jim zahvaljujem in prav na njihovo prigovarjanje sem pripravil tudi video z besedilom pesmi, da bodo ob njej še lažje zapeli."

Pozitive Gašperju sicer tudi v tem zelo posebnem letu ne manjka. Večino energije je usmeril v snemanje prvega albuma, s katerega pridno niza single in bo izšel v letu 2021, spomladi mu je njegova Maja, s katero sta se spoznala in priplesala do finala šova 'Zvezde plešejo', povila prvorojenca Brina, nastopal je v kar dveh muzikalih, ob kupu manjših koncertov (kar nekaj med njimi je bilo presenečenj za mladoporočence) pa je od letos zaposlen tudi z vodenjem in poučevanjem v svoji glasbeni šoli. O Gašperjevem letu malo več ob predstavitvi naslednjega, bolj intimnega projekta, zaenkrat pa brez zadržkov pojte in plešite ob hitu 'Vse do neba'. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.