Magazin > Film & Glasba & TV
54214 ogledov

Naš pevec: "Zdravnica mi je rekla, naj grem domov in na štrik"

Facebook
Pevec ansambla Lipovšek Zvone Lipovšek, znan kot Lipy, je na spletnem omrežju zapisal, kaj naj bi mu zagrozila zdravnica.

Zvone Lipovšek je namesto praznovanja abrahama pred skoraj točno dvema letoma v bolnišnici trepetal za življenje. Tam je pristal zaradi okužbe s koronavirusom in se šele po 17 dneh zbudil iz kome. Sledilo je težko obdobje, saj se je boril tudi z izgubo spomina. V svojih objavah je zapisal, da je hvaležen, da je dobil še eno priložnost, spremenil pa je tudi pogled na življenje in svet. Napisal je tudi skladbo, ki jo posvetil zdravstvenim delavcem, ki so skrbeli zanj.

V petek pa je odmevala njegova objava na spletnem omrežju Facebook, na katerem je zapisal, da je doživel infarkt glede odnosa pacient-zdravnik. "Tole pa ne bo dobro. Ko ti zdravnica reče-citiram: "Vi najbolje, da greste domov in za štrik, če vam tablete ne pomagajo. Da ne govorim še o drugih besedah, ki sem jih doživel v bolnici s strani zdravnice. Nadaljevanje sledi. Naj javnost izve, kakšno obnašanje si dovoli tale zdravnica."
 

Komentarjev 4
  • hudini 23:08 17.december 2022.

    Dnevno so se začeli pojavljat članki uperjeni proti zdravnikom.Kaže da je minister oz Golob že začel z vojno ki jo je obljubil zdravnikom če ne bodo ubogali.

  • lojs 13:06 17.december 2022.

    moderne države imajo opcijo evtanazije, ampak očitno smo mi preveč moderni, al pa prevež zaplankan ... verjamem, da so osebki , ki si neznansko želijo tukaj živeti, so pa tudi taki, ki so naveličani neskončne agonije ... nesmiselno in preveč ...prikaži več negativno je lahko govorit o odrešitvi, še najbolj pa o stroških zdravljenja, ampak živlenje pač ni večno, pa tudi priložnosti ni neskončno mnogo