Magazin > Film & Glasba & TV
11386 ogledov

Naš voditelj se je zbal, da bi znana novinarka med oddajo pokazala dojke

aljuš pertinač Željko Stevanić
Začela se je nova sezona oddaje Faktor.

"Že sedma, torej 'pravljična' sezona Faktorja na TV3 prinaša novih 150 oddaj oziroma odkrivanja pravljic, ki nam jih dnevno servirajo naši politiki, mnenjski voditelji in centri moči. Seveda pa tudi kakšno resnično športno ali poslovno pravljico, ki je vredna naše pozornosti in občudovanja," je pred začetkom nove sezone povedal urednik oddaje Faktor Aljuš Pertinač, ki je za naš medij razkril, kdaj mu je bilo med vodenjem oddaje najbolj neprijetno. 

"V vlogi voditelja se praviloma zmeraj odlično počutim, izjemi sta verjetno zgolj dve. Naša oddaja poteka v živo in nekoč se je, še zdaj ne vem, kako, v studiu znašel sršen. Uboga žuželka je letala od enega reflektorja do drugega in na koncu, ko je bila že čisto izmučena, mi je priletela naravnost v uho. Na srečo so potem sledile reklame in gledalci niso ničesar opazili. Drugič pa mi je bilo neprijetno, ko sta se v oddaji dobesedno spopadla novinarka Katarina Keček in psihoanalitik mag. Roman Vodeb. Debata je bila res vroča, kar sicer ni nič narobe, ampak čisto na koncu sem se zares zbal, da bo Katarina slekla majico in vesoljnemu gledalstvu pokazala svoje bujno oprsje. Na srečo do tega vendarle ni prišlo."

V spominu mu je ostala tudi oddaja, ki je na koncu sploh ni bilo ... "Najbolj sporna je bila zame oddaja, ki je na koncu sploh ni bilo. Namreč, ko je revija Reporter objavila članek o najbogatejših Slovencih, takrat še zakoncih Izi in Samu Loginu, smo želeli v Faktorju narediti pogovor z avtorjem članka, novinarjem Reporterja, kolegom Glücksom. Loginova sta še isti dan, ob napovedi oddaje, na sodišču dosegla prepoved oddaje, ki je v resnici sploh še ni bilo, ker kot rečeno le-ta poteka v živo. Še danes ne morem razumeti, kako lahko sodišče prepove oddajo, ki je še ni."



 

Komentarjev 5
  • Ender3 13:47 17.september 2023.

    Kakšna oddaja, kakšen novinar ? Gre samo za politični larpulartizem in mlatenje prazne slame Pertinača. Bog se ga usmili..

  • Avatar Zoran
    StarMačk 10:57 17.september 2023.

    Naš voditelj, znana novinarka...??? Od vseh omenjenih sem že slišal edino za nekega Vodeba, za katerega pravijo, da ima njegova definicija psihoanalitičnih kazalcev, toliko skupnega s psihoanalitično znanostjo kot morski prašiček s svinsko pečenko in da bi menda sam potreboval ...prikaži več enega res dobrega psihoterapevta...

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 09:45 17.september 2023.

    Ste morda dobili donacijo orožarskega denarja s strani NoreTv ?! ...Omenjena oddaja je v rangu "Kdo vam laže"..