Magazin > Film & Glasba & TV
220 ogledov

Naša igralka večkrat klicala vročo linijo

Adria Blues Continental Film
Priljubljena igralka Mojca Funkl nam je zaupala, da se je na vlogo Sonje v filmu Adria Blues pripravljala s klicanjem na vročo linijo.

Mojca Funkl v najnovejšem filmu Adria Blues upodablja Sonjo, ženo rockerja in delavko na vroči liniji. Ker se je hotela z vlogo čim bolj poistovetiti, se je odločila tovrstno dejavnost malo raziskati. A ni bilo tako lahko, kot si je mislila. "Začela sem spraševati naokrog in sem zelo težko našla sogovornika, klicala sem celo na vročo linijo (smeh), a dekleta niso smela dajati podatkov. Rekla sem jim, da lahko plačam in naj minute kar tečejo, a so bile zelo proti, lahko rečem, da so bile celo prestrašene," je razložila Mojca in dodala: "Rekle so, da morajo najprej govoriti s šefom, potem pa sem jih vprašala, ali lahko jaz govorim s šefom (smeh), a mi ga tudi niso dale. Tak začaran krog je bil. Pod nobenim pogojem nisem mogla najti niti njihove lokacije."

Po dveh mesecih naprezanja se je končno dokopala do koristnih nasvetov. "Na koncu sem le dobila neko informacijo, ki mi je zelo pomagala pri tej vlogi." Pred kamero je Mojca to uporabila tako dobro, da jo je moral režiser Miroslav Mandić prekiniti in ji reči, da se ne sme tako vživeti, saj je za njen lik njeno delo rutina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.