Magazin > Film & Glasba & TV
101207 ogledov

Naša mlada pevka poročena z Valičem

ajda valič
Tudi on je slaven, a ne slaven igralec.

Ajda je klasično petje in opero, čeprav je za njo zelo talentirana, obesila na klin in se je po 10 letih nastopanja odločila, da je moderna glasba tisto, kar želi početi v življenju. Opustila je študij na konservatoriju za glasbo v Trstu in se je kasneje urila v pop vodah pri Marti Zore, Lei Sirk, Martini Feri, Saši Lešnjek. Za Ajdo je kar nekaj slovenskih in mednarodnih pevskih tekmovanj, poleg petja pa se ukvarja tudi z igralstvom in je navdušila v predstavi Trojanke.

Zdaj je združila svoje moči s producentom in pevcem Alexom Volaskom, znanim imenom v slovenski glasbi in priznano slovensko piarovko Kaly Kolonič, ki že 20 let sodeluje z največjimi glasbenimi imeni doma in po svetu.

"Z Alexom sem delala prvič. Takoj sva se ujela kot osebnosti ter pri ustvarjanju glasbe. Alex je zelo odgovoren, predan svojemu delu, mož beseda, zelo ustvarjalen, hudomušen in zelo srčen človek. Je prvi človek, ki sem mu zaupala svojo avtosko glasbo. Presrečna sem, da lahko sodeljujem s teboj, dragi Alex. Hvala, ker me tako spodbujaš in ker verjameš vame ter v mojo glasbo!" je zaupala Ajda, Alex pa je o njunem sodelovanju dodal: "Ustvarjanje z Ajdo je res lepa izkušnja. S svojim kantavtorskim pristopom odlično pripoveduje zgodbe, ki jih črpa iz življenja okoli sebe in jim daje obliko skozi svojo melodijo. Kot producent mislim, da bo njena glasba nagovorila marsikatero dušo, hkrati pa me zelo veseli, da je vedno polna novih idej. Pri Ajdi se pač vidi, da glasbo nosi v srcu, podkrepi pa jo še s svojim nalezljivim optimizmom, kar ji vdahne tisto nekaj več."

Našla srečo v ljubezni

Ajda je tista nasmejana 30-letna kozoroginja, v družbi katere ni nikoli dolgčas. Je avanturistka in je prepotovala že dobršen kos sveta. Poročena je s Tinetom Valičem, državnim prvakom v najboljšem sladoledu Prekamurska gibanica, in ja, v sorodu je s slavnim igralskim klanom Valič, kar Ajdo vedno vprašajo, ko slišijo njen priimek. Ajda se v javnosti pojavlja samo s svojim imenom, drugače pa se piše Podgornik Valič. In tudi Podgornik priimek ni kar tako, njen stric Pavel Podgornik je veliko ime v alpinizmu, njegov brat dvojček Pavel, pa je v gorah izgubil življenje.

Zabavno snemanje spota

Simpatična pevka je za pesem Čas, da zaživiš že posnela spot, na katerega je želela prinesti svojo realnost, zato je del spota posnet na Kmetiji dobrot, ki jo imata s svojim možem in na kateri gojita zdrave pridelke, snemanje pa je potekalo tudi v naravi pri izviru Hublja in v dvorani v Ajdovščini, ki jo je Ajdi občina prijazno posodila brezplačno. 

"Snemanje je bilo zelo zabavno, saj je moja ekipa zelo sproščena in polna idej. Ko smo se snemalcem peljali proti Ajdovščini z naloženim avtom buč in česnika, sem zavrla in so se buče kotalile po avtu," je anekdoto v smehu zaupala Ajda. Ampak anekdote se tukaj ne končajo, saj je bila naslednja zelo šokantna. "Zadnji kader smo snemali pri Izviru Hublja. Bilo je super lepo. Narava, svetloba, energija res top. Ko smo posneli kadre, kako ustvarjam, sem videla, da je prav blizu mene ležal v vodi mrtev zajec. Meni je bilo zelo grozno in sem rekla, da če bi to vedela prej, tukaj zagotovo ne bi snemali."

 
Komentarjev 1
  • Adam_Jefferson 15:45 16.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦