Magazin > Film & Glasba & TV
51445 ogledov

Naša pevca sta se zaročila!

luka basi, nastja gabor
Srce Luke Basija je sicer oddano že nekaj let, sedaj pa je pred Nastjo padel na koleno.

Glasbene sanje pevca Luke Basija so se začele pred petimi leti, na 15.12., ko je izšel njegov prvi veliki hit s hrvaškim zvezdnikom Joletom. Od takrat naprej na ta dan vsako leto niza hit za hitom. Po uspešnicah Nisam ja od jučer, Sedam noći, Taxi, Prokleto zlato, letos ob 5. obletnici kariere, prihaja nova pesem z naslovom To je to! 

Pesem je nastala ob Lukini življenjski prelomnici, ki jo opisuje v pesmi in videu. Za roko je namreč zaprosil mamo svojih dveh otrok, pevko Nastjo Gabor.

luka basi | Avtor: Youtube Youtube

"Vsako leto se veselim 15.12., ki ga čakam bolj kot katerikoli praznik. Vsako leto z ekipo poskrbimo, da na ta dan izide nova pesem. Ko postane uspešnica, si rečemo: TO JE TO! Letos se je tudi meni zgodila velika prelomnica v življenju. "To je to," sem si rekel in naredil pravo stvar. Čeprav svojo kariero gradim na glasbi in se izmikam poseganju v zasebnost svoje družine in partnerke, je zaroka in odločitev za veliki korak nekaj, kar sem združil tudi z glasbo in na glas delim z vsemi. In tu so v pesmi in videu - moja zgodba, moja sreča, moja ljubezen - TO JE TO! Tai, Tia, Nastja, moja družina, ki je na vsakem koraku ob meni. Tisti, zaradi katerih je vsak uspeh toliko slajši, ker ga imaš s kom deliti, ko prideš domov." 

luka basi, nastja gabor | Avtor:

Pesem TO JE TO je dobila tudi nenavadno video podobo. Pesem je predstavil v "osebni različici", s katero je svoje poslušalce in oboževalce spustil v svoje življenje in skozi pesem predstavil svojega sina, hčerko, svojo partnerko in nenazadnje pokazal še skriti posnetek zaroke presenečenja. Ob koncu pesmi pa presenetil še s ponovitvijo in za oboževalce pripravil tudi TV različico videospota. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.