Magazin > Film & Glasba & TV
15525 ogledov

Naša pevka oboževalcu zatrjevala, da sta lahko le prijatelja, a zgodilo se je to

anja istenič Osebni arhiv
Dvojno veselje za našo mlado pevko!

Pevka Anja Istenič je med snemanjem spota za svojo novo pesem Ljubezni ne zapiraj vrat, ki ga je snemala v svoji domači vasi Kopačnica, kamor se je pred kratkim preselila iz mesta, doživela veliko presenečenje. Njen dolgoletni fant Dejan je namreč padel na kolena. "Spoznala sva se pred štirimi leti v baru, v katerem sem občasno delala kot natakarica. Velikokrat sem mu rekla, da sva lahko le prijatelja, ampak zarečenega kruha se največ poje. Danes sva zaročena," je mlada pevka povedala za Žurnal24 in dodala, da je kmalu začutila, da je pravi zanjo. "Je spoštljiv, poslušljiv in moja velika podpora na moji samostojni glasbeni ter umetniški poti. Je oseba z velikim srcem in za nič na svetu ga ne bi zamenjala." Golobčka datuma poroke še nista določila, bo pa preprosta.  

anja istenič | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Anja se očitno drži nasveta svoje nove pesmi, ki jo je ustvarila skupaj s prijateljem Marijanom Novakom, da je treba vedno imeti odprto srce, da lahko sprejemaš ljubezen.  

To je že Anjin deveti singel in prvi, v katerem sodelujejo sami idrijski glasbeniki. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.