Magazin > Film & Glasba & TV
22178 ogledov

Naša skupina predstavila novega pevca, tako se je na novico odzval bivši

poskočni muzikanti Facebook
Dejana je zamenjal Dejan.

"Razlogov, zakaj je prišlo do razpotja, je veliko. Vedno je tako, da vsak vidi krivca drugje. Pa vendar – ko skupina nima več tistega medsebojnega elana in skupne iskrice, je bolje, da gre vsak po svoje,“ je po osmih letih sodelovanja s Poskočnimi muzikanti sporočil Dejan Krajnc in zapustil priljubljeno skupino ter se kot Dejan Dogaja podal na samostojno pot.

Poskočni pa zamenjave niso dolgo iskali. Krajnca je zamenjal pevec Dejan Golob. "Dobili smo točno to, kar smo iskali. Iskali smo kakovost, umirjenost in predanost našemu imenu. V prvi vrsti gre za človeka z jasno vizijo, ki ve, kaj so tiste pomembne vrednote v življenju. V glasbi mu je pomembna zgolj kakovost dela in energija na odru. Z Dejanom smo zagotovo dobili enega izmed najboljših pevcev na glasbeni sceni ter odličnega klarinetista, kar veliko pomeni tudi nam in vam. Komaj čakamo, da vam lahko vse to pokažemo,“ so fantje sporočili na družbenih omrežjih.

Objavo je komentiral tudi Dejan Krajnc, ki zapisal: "Bravo Dejan in fantje.“

Očitno so se res razšli v lepih odnosih.  

🎉 Dobrodošel DEJAN 🎉 Dragi naši, predstavljamo vam novega Poskočnega člana. To je Dejan Golob , ki prihaja iz Koroške....

Objavil/a Poskočni muzikanti dne Nedelja, 11. april 2021
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.