Magazin > Film & Glasba & TV
139 ogledov

Naši estradniki v vlogi radijskih voditeljev

Maja Založnik, Jan Vehar Radio Hit
V petek, 1. aprila je Prvi Hit Radio praznoval svoj 23. rojstni dan in v sklopu praznovanja za svoje mikrofone povabil 23 poslušalcev, ki so se preizkusili kot radijski voditelji.

Na radijskih valovih smo slišali tudi znane glasove še bolj znanih slovenskih obrazov: pevko Majo Založnik, tekmovalce resničnostnih oddaj Nino Golub (Big Borther, Zmenek na slepo), Jana Veharja (Zmenek na slepo), Barbaro Imperl(Kmetija), miss Slovenije Matejo Kociper, bobnarja skupine Imset Blaža Horvata in televizijsko voditeljica Ano Raščan.

Jan Vehar, sodelujoči v oddaji Zmenek na slepo, televizijski voditelj in piarovec je o izkušnji povedal: "Izkušnja na Prvem Hit Radiu je bila neverjetna. V studiu je bila izjemna energija, zahvaljujoč Luciji in Gregi, ki sta me vodila čez teh 23 minut programa. Seveda ni šlo brez šale na račun moje višine."  Jan v višino namreč meri 208 centimetrov, zato se je radijska voditeljica Lucija Breznik Legica pošalila: "Veš kako lahko opišeš Jana: noge, pol dva dni nič, pol pa Jan."

Komentarjev 1
  • Majazmaja 23:10 11.maj 2016.

    Jan, raje končno spacaj tisto maturo ...