Magazin > Film & Glasba & TV
39 ogledov

Našli še več pesmi Tošeta Proeskega

Toše Proeski Goran Jakus/PIXSELL
Družina pokojnega makedonskega pevca Tošeta Proeskega, ki je leta 2007 umrl v prometni nesreči, je na pevčevem računalniku našla še nikoli slišane pesmi. Odločili so se, da jih bodo objavili.

Srbski mediji poročajo, da bo družina Tošeta Proeskega v bližnji prihodnosti objavila pesmi, ki jih je pevec posnel pred smrtjo, a jih ni nikoli objavil. Pesmi je na njegovem računalniku našel mož Tošetove sestre Dore. Ta pojasnjuje, da je bil njen soprog Slaven vključen v kariero njenega brata, zato je več mesecev pregledoval in analiziral Tošetov računalnik in studijske posnetke. "Najpomembnejše mi je, da moj brat živi s pomočjo pesmi," je povedala Dora.

Sestra pokojnega pevca je dodala, da se še vedno bori z bolečino, da njenega brata ni več. Pravi, da še zdaj, štiri leta po smrti, vsako jutro in popoldne obiskuje njegov grob. "Oče poleg tega vsak dan hodi tudi v samostan. Njegovo zdravje se je izboljšalo, a nikoli si ne bo zares opomogel," je dejala Dora, katere sin Kristijan želi iti po stopinjah svojega strica, a mu tega še ne pusti. "Bolečina mi ne dopušča, da bi ga spustila v svet glasbe in šovbiznisa."

Toše Proeski je umrl 16. oktobra leta 2007, v prometni nesreči, ki jo je zakrivil njegov voznik, Georgij Georgijevski.

Komentarjev 1