Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Nasmejte se stoječemu Bajoviću

Pedja Bajović Arhiv organizatorja
Vsak zadnji četrtek v mesecu boste v SiTi Teatru lahko uživali v domislicah najboljših komikov, ki se jim bodo pridružili tudi gostje iz tujine. Tokrat se boste ob 20. uri smejali Pedji Bajoviću, enemu od začetnikov stand up komedija na Hrvaškem

V SiTi Teater s svojim solo šovom S nogu prihaja Pedja Bajović, eden začetnikov stand up komedija na Hrvaškem, ki je slovenski publiki že dobro poznan s številnih gostovanj in tudi nastopov na festivalu Panč.

Predstava v Ljubljani bo obeležila zaključek njegove turneje po vseh večjih mestih naše bivše skupne države in po mestih, v katerih je Pedja nekoč živel.

Rojen v Belem polju v Črni gori, obiskoval šolo v Mostarju, študiral in dozorel v Beogradu, nedolžnost izgubil v Murski Soboti, fakulteto končal v ZDA in se poročil v Zagrebu. To je njegova zgodba, ki vam jo bo razkril, takole ... stoje.

Za vstopnico boste odšteli 12 evrov, dijaki, študenti in upokojenci devet evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.