Magazin > Film & Glasba & TV
6514 ogledov

Našo priljubljeno skupino zapušča njihov pevec:  "Vsak vidi krivca drugje"

dejan krajnc Rok Deželak
Skoraj 10 let je bil Dejan Krajnc obraz in glas uspešne glasbene skupine Poskočni, sedaj pa so se njihove poti razšle.

Dejana Krajnca širša javnost pozna kot vedno nasmejanega, odpičenega pevca z visoko irokezo,  ki mu je vedno uspelo povezati in nasmejati tako starejše kot najmlajše. To je vedno počel z velikim nasmeškom na obrazu. Nobenega dvoma ni, da je Dejan na odru in v glasbi doma, zato ostaja na poti, ki mu je bila namenjena.

"Edina stalnica v življenju so spremembe. Po skoraj desetih letih je prišel čas, da tudi sam stopim korak bližje svojim sanjam. Poskočni bodo vedno eno od pomembnejših poglavji moje glasbene poti.  Z njimi sem spoznal, kaj si v življenju želim, sedaj pa sem pripravljen na novo zgodbo – svojo zgodbo. Razlogov, zakaj je prišlo do razpotja, je veliko. Vedno je tako, da vsak vidi krivca drugje. Pa vendar – ko skupina nima več tistega medsebojnega elana in skupne iskrice, je bolje, da gre vsak po svoje. Razšli smo se z lepimi in iskrenimi željami za naš jutri in to je vse, kar šteje. Kot pevec in klarinetist v bendu sem se razvijal, se izoblikoval in postal to, kar sem danes. Sedaj je čas za nove zmage in nove izzive. Ostajam v glasbi. To je moje poslanstvo in to delam s srcem."

dejan krajnc | Avtor: Rok Deželak Rok Deželak

V svoje novo obdobje kariere Dejan vstopa pod umetniškim imenom DEJAN DOGAJA. Njegova želja je ustvarjati kakovostno zabavno glasbo, ki jo bo predstavljal na svojevrsten, »odpičen« način. "Ime predstavlja in izraža točno to, kar sem. Enostavno – vedno mi dogaja. Ideja za ime se je porodila mojemu dobremu prijatelju Janu Plestenjaku. On je vedno bil in vedno bo moj vzornik. Je glasbenik in človek z veliko začetnico. Poleg Jana pa ne smem pozabiti na vse tiste, s katerimi pripravljam nove projekte in skladbe. Hvaležen sem, da imam ob sebi ljudi, ki so se v glasbeni svet že zapisali kot veliki mojstri in od katerih se lahko učim ter izoblikujem v to, kar si želim postati."

Nova in hkrati prva skladba pod imenom Dejan Dogaja prihaja že zelo kmalu. "Ne najdem besede, ki bi jo lahko opisala. Naj bo zaenkrat le to – 'Nenormalno lepo', nenormalno lepa je'," še pravi Dejan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.