Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Nastop na Wembleyju? Vse je možno

Slovenija ima talent SIT Ivana Honsić Blaž Vidovič
1/3
Aljoša Kravanja/POP Tv
Sinoči smo v tretji sezoni šova Slovenija ima talent dobili še dva finalista. To sta postala 19-letna Ivana Honsić in 18-letni Blaž Vidovič.

Potem ko so si prejšnji teden vstop v finale šova Slovenija ima talent izborili skupina Maestro Sista'z in pevec Žiga Lakner, sta se jim sinoči pridružila še Ivana Honsić in Blaž Vidovič. Slednji je v ožji izbor prišel s pomočjo žirije, ki se je odločala med njim in Tanjo Ravljen, Ivana pa je bila prva izbira gledalcev.

Blaž, sinoči se vam je uspelo uvrstiti v finale, a s pomočjo žirije. Ste morda upali, da vas bodo izbrali gledalci?
Pripravil sem se na to, da bom prvi, ali pa da sploh ne bom prišel naprej. Psihično sem bil pripravljen na vse, zato sem bil presenečen, ko sem prišel v finale.

Ste bili zelo živčni, ko ste čakali žirijo, ki se je odločala med vami in Tanjo Ravljen?
Zelo sem bil živčen, saj vem, da je Tanja profesionalka.

Kako ste se pripravljali na včerajšnji nastop?
Normalno, veliko vaj doma, veliko petja, gibanja, interpretacije.

Imate kakšnega osebnega kritika, ki vam svetuje pri nastopih?
Ja, to je moja mama.

Menda sanjate o nastopu na slovitem Wembleyju. Mislite, da vam bo to kdaj uspelo?
Vse je možno (smeh).

Ste že kaj razmišljali o finalnem nastopu?
Nič še, saj je bila ta uvrstitev povsem nepričakovana. Preprosto bom nadgradil to, kar sem že zdaj pokazal in upal na najboljše.

"Od sebe bom dala maksimum"

Ivana, ste pričakovali, da vas bodo gledalci izbrali?
Ne, nisem. Na oder sem šla s povsem mirno vestjo, rekla sem si, naj se zgodi, kar se mora. S svojim nastopom se bila zelo zadovoljna, zato bi bila vesela v vsakem primeru.

Kako ste se pripravljali na nastop, ste upoštevali tudi konkurenco?
Na nastop sem se pripravljala zelo intenzivno, pomagala mi je tudi moja učiteljica petja, Marjetka Vovk. Na konkurenco se nisem ozirala, sem pa vesela, da smo skupaj preživeli včerajšnji dan, saj smo se imeli zelo lepo. Jaz sem delala sama na sebi in se na konkurente niti nisem ozirala, sem pa upoštevala mnenje in napotke ekipe s Pop TV-ja.

Žirantje so zelo pohvalili vaš nastop, imate že od prej kakšne izkušnje?
Imam, a ne veliko. Moja največja izkušnja je bilo snemanje videospota z Marjetko Vovk in Raayem, drugače sem pa v mladih letih nastopala v zborih, na kakšnih glasbenih prireditvah v šoli, zapela pa sem tudi v kakšnem manjšem baru.

Že veste, kakšen nastop boste pripravili za finale?
Za finale pripravljam zelo dober nastop, nadgradnjo tega, kar sem že pokazala. Od sebe bom dala maksimum in naredila "uau" iz sebe, pokazala bom čisto vse, kar znam.

Kakšne so vaše kvalitete, po katerih izstopate iz množice?
Moje kvalitete so sigurno preprostost, iskrenost, na odru sem to jaz in tam živim svoje sanje. Pri vsakem nastopu se potrudim ter pustim srce in dušo na odru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.